top of page

Evenementen

Rijnrace 2017

Jaarlijks wordt in Wageningen op de Rijn de Rijnrace georganiseerd. Een prachtig voorbeeld van een manier waarop je bestaande, duurzame energie, zoals de windkracht, kunt gebruiken om je boot met hoge snelheid naar de finish te varen.

Een mooi evenement waar ook een serie uitkomt die energie uitstraalt. 

Gemeentemacht en Burgerkracht

Ik volg al drie jaar de activiteiten van een belangengroep in Wageningen die de aanleg van een rondweg rond het universiteitsterrein tegen probeert te houden. Zij pleiten voor een oplossing die niet gebaseerd is op het leggen van asfalt, maar voor een meer duurzame oplossing die recht doet aan het aangrenzende woon- en natuurgebied.

RondwegNee

Benefietdiner voor Syrische vluchtelingen

2016

In de bibliotheek van Wageningen is een benefietdiner voor Syrische vluchtelingen georganiseerd. De opbrengt gaat naar een opvangkamp in Libanon. Een mooi voorbeeld van een bibliotheek die maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Benefietdiner voor Syrische vluchtelingen

2017

Wederom heeft de bibliotheek in Wageningen haar ruimte ter beschikking gesteld voor een benefietdiner. Tijdens dit diner schuiven Wageningers en Asielzoekers gezamenlijk aan tafel. Dit leidt vaak tot geanimeerde en indringende gesprekken.

De opbrengst hiervan gaat naar een opvangkamp voor Syrische vluchtelingen in Irbid.

bottom of page