top of page

Concept

Positive story telling

Ik richt mij op  bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat kunnen bedrijven zijn die werken volgens circulaire economische principes, waarbij zij proberen kringlopen te sluiten, of bedrijven die producten ontwerpen die "cradle to cradle" zijn, waarbij al nagedacht is over de vraag wat er met het product gaat gebeuren aan het einde van de levenscyclus van dat product. Maar ook bedrijven die zich op andere manieren inzetten voor een betere samenleving, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam personeelsbeleid hebben mijn belangstelling.

In mijin fotoseries pas ik het principe van "positive storytelling" toe. Ik laat zien op wat voor manier bedrijven bijdragen aan een duurzamere samenleving. Voorbeelden van vervuiling en onnodig verbruik zijn al ruimschoots aanwezig. Positieve voorbeelden van bedrijven die het "goed" doen kunnen een extra stimulans voor anderen zijn om zich ook op deze manier te organiseren.

Voor een bedrijf kan het van groot belang zijn om te laten zien dat zij zich op het gebied van duurzaamheid onderscheiden van anderen. De gemaakte beelden kunnen gebruikt worden voor een website, marketingmateriaal of bijvoorbeeld in een MVO rapportage. 

Een fotoserie over dit onderwerp is nooit een standaardserie. Het gaat hier altijd over maatwerk. Ik probeer, mede vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven mee te denken over de vraag wat de inhoud en de vorm van zo'n serie zou kunnen zijn.  

Voor het maken van een afspraak kan het contactformulier worden gebruikt. Bellen voor nadere informatie of het maken van een afspraak kan natuurlijk ook altijd.

bottom of page